RANKING YOUR BUZZ-NESS

Jezelf, je collega’s en je werkgever eens kritisch onder de loep nemen. Reflecteren op elkaars prestaties en ook benoemen wat er goed gaat. Heb je dat wel eens gedaan op een originele maar vooral ook leuke manier? Wat hebben we gepresteerd dit jaar? Wat ging er goed en wat kan er nog beter? Waar krijg jij nou energie van binnen je werk en wat zou jij graag veranderen? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet? Met dit unieke programma leer je je collega’s écht beter kennen en krijgt iedereen de kans om zijn mening te geven in een informele setting. Lach, geniet en kom tot inzichten!

Hoe gaat de game precies?

Doe deze entertraining, die nog nooit zo nauw op de huid van je bedrijf is geschreven. De deelnemers aan jullie meeting, presentatie, jaardiner of ander event, ontvangen vooraf een digitale vragenlijst. De vragenlijst kan individueel, per team, of per afdeling worden ingevuld.

Wat denkt u bijvoorbeeld van:

* Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn?

* Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling?

* Hoe trots ben je op het bedrijf waar je werkt op een schaal van 1 tot 10?

* Wat vind je het grootste succes van uw bedrijf van het afgelopen jaar?

* Als je mocht opscheppen over je bedrijf aan vrienden en familie, wat zou je dan zeggen en wat juist niet?

* Welke collega verdient de ‘Performance of the Year award’?

* Waar moet je bedrijf zich in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, volgens jou?

Wij faciliteren de antwoorden en stellingen op een treffende, originele en creatieve manier tijdens de entertraining.

Op de dag van de presentatie wordt elk team (6-8 personen) uitgerust met een tablet en spelmaterialen. Vragen, filmpjes en opdrachten volgen elkaar op die gebaseerd zijn op de antwoorden die vooraf door jou en je collega’s zijn ingevuld. Welk team heeft het beste in de gaten wat er speelt binnen het bedrijf en welk team verdient door goed samenwerken de meeste punten? De teamscores blijven zichtbaar! Business is a serious game you want to win!

Verwacht geen standaard enquête, maar de mogelijkheid tot het inzenden van filmpjes, foto’s en nog veel meer… Wie rijdt er in zijn vrije tijd in deze Porsche? Waar zouden jullie het logo van ons bedrijf op het gebouw plaatsen? Er kunnen zelfs acteurs ingezet worden die bedrijfs-scenes naspelen op basis van opvallende ingezonden antwoorden.

De perfecte meeting-onderbreker, ideaal als sociaal event na een serieuze sessie. Een game die de aandacht voor uw thema opeist!

Ranking your Buzz-ness is inclusief

* Intakegesprek voor het kaderen van uw wensen en het vormen van de vragenlijst

* The Buzziness Game software

* Originele presentatie door een professionele entertrainer

* Uitdagende samenwerkingsopdrachten

* Onderlinge strijd tussen de teams

* Prijsuitreiking met prijs voor de beste bedrijfskenner

* Een (zakelijke en/of fun) beleving die blijft hangen