Office Escape Game

De nieuwe entertraining van UB-Entertrainment; The Office Escape Game. De deuren vallen dicht en u kunt geen kant op. Het is één grote val… U bent gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest u nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd!

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of u nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, de Office Escape Game is voor elke locatie geschikt.

De Office Escape Game duurt slechts 90 minuten en is geschikt voor vele verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van social skills in recruitment programma’s of een introductiegame voor het beter leren kennen van nieuw personeel. De EnterTraining is op te zetten waar je maar wilt. Of het nou op kantoor is, in een hotel, op een eventlocatie. Alles kan!

Wat heeft The Office Escape Game u te bieden?

•             Professionele presentator die specifiek stilstaat bij de beoogde entertrainingsdoeleinden
•             1 koffer per groep van 5 personen, bestaande uit een tablet en bijhorende game materials
•             Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
•             Originele teambuilding
•             Geschikt voor elke locatie

The Office Escape Game is als entertraing te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het programma op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Bekijk de trailer en laat je direct meeslepen in het verhaal van de Office Escape Game.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qP3W_4jQDHA?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>