ATRIVITY – A CUSTOMIZED CHALLENGING BUSINESS GAME

Maak trainingen en presentaties effectief, meetbaar en vooral leuk!

Daag je collega’s uit met de Atrivity game. Een teamspel om kennisoverdracht te versnellen en onderhouden. Spelers van verschillende teams dagen elkaar uit voor kennisduellen met jouw eigen quiz content. Ranking en awards prikkelen het competitieve gen. Krijg inzicht in het kennisniveau, het gebruik en de leerontwikkeling.

 

Waarom Atrivity

Atrivity is de ideale business game om op een leuke en originele manier de (net) opgedane kennis te testen. Het kennisniveau van de collega’s of deelnemers aan een meeting, congres, beurs of training wordt spelenderwijs inzichtelijk gemaakt!

We kennen allemaal presentaties over hele saaie onderwerpen. Daarnaast vergeet een mens volgens de vergeetcurve gemiddeld 90% binnen 24 uur. Met onze uitdagende business game verwerk je de bedrijfsdoelen in een challenge game tijdens een (teambuilding) event of na een presentatie / meeting.

De resultaten van de game geven heel duidelijk inzicht in het kennisniveau van de deelnemers (afzonderlijk). Welke onderwerpen worden tijdens de kennisduellen goed beantwoord en welke vragen bij specifieke onderwerpen niet? Door spel en herhaling neemt de kennis van onderwerpen, die in eerste instantie minder goed werden beantwoord, steeds meer toe. Automatisch leidt dit tot betere prestaties.

Zet je trainingsmateriaal of productinformatie om in vragen.

Gebruik bestaand materiaal of stel vraagstukken op over salestechnieken, productdetails, concurrenteninformatie of soft skills op bijvoorbeeld het gebied van teamwork of communicatievaardigheden.

Het trainingsmateriaal wordt in-app geleverd en kan en kan ieder moment worden bekeken of aangepast. We hebben een handige tool voor het uitwerken van vragen en indien gewenst hebben we een professionele Game Creator die de vragen kan uitwerken.

Als het spel is afgelopen (in 30 minuten of zelfs na enkele dagen) krijgt u met de opgeslagen data inzichtelijk wie het meeste wist, wie het snelst leert, welke afdelingen / teams achterblijven en welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben.

Verbeter resultaten en productiviteit met Atrivity.

Deze business game zetten we zeer succesvol in op:

– Sales

– Werknemers engagement

– Corporate Training

– Product Marketing